Referenser
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,bridge-core-2.7.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16975

Referenser

Andersson & Tillman

Andersson & Tillman är ett matföretag i Uppland som producerar kött- och charkprodukter av hög kvalitet för alla tillfällen och för alla som gillar lite bättre mat. Vi levererar direkt till butiker och restauranger i närområdet utan mellanhänder. Närproducerade produkter med hög kvalitet är grunden i vår verksamhet.

Fällmans Kött

Fällmans Kött är Sveriges främsta grossist på kött, vilt, fågel och chark till restauranger runt om i hela Sverige från egna gårdar och framstående producenter i hela världen. Vi styckar och bereder kött i våra egna anläggningar och har kontroll över varan från uppfödning till färdig produkt. Vi har utöver det egen tillverkning av korv och chark från egna recept.

Nybergs Deli

Vi är ett matälskande familjeföretag med lång historia, erfarenhet och tradition. Redan 1927 startade farfar Allan Andersson sitt första företag inom branschen. Allt sedan dess har vi satt kvalitet, säkerhet och kunnande främst och det något som återspeglas i hela vår verksamhet.

Grönsakshallen Sorunda

Vi är grossist på grönsaker m.m till restauranger och storkök i Storstockholm. Vårt sortiment är brett och det vi mot förmodan inte har kan vi nog skaffa fram.

Gudruns Chark

Vår historia börjar med Gudrun Folmer-Hansen. En danskfödd revyaktris som startade charkuteri i Stockholm i början av förra seklet. Gudrun ville ha sina pølser och smørrebröd på ett alldeles speciellt sätt och när det inte gick att få, tog hon saken i egna händer. ”Gudruns chark- & smörrebrödsbutik” tillverkade och sålde korv, skinkor, pastejer som hon själv ville att det skulle smaka. Bara det bästa var gott nog och det gillades högt av den tidens matkonnässörer. Gudruns blev liktydigt med hög kvalitet, god smak och god service.

Mårtensson

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Specialchark

På Specialchark vägrar vi att tulla på kvalitet och råvaror. Vi är en relativt liten korvfabrik med 15 anställda men ambitionerna är höga, vi vill föra charktraditionen och hantverket vidare samtidigt som vi ska vara nytänkande.

Årsta Kött AB

Vi styckar endast svenskt nötkött och kalvkött, dels för dess kvalitet samt att främja svenskt näringsliv.