Referenser

Andersson & Tillman

Andersson & Tillman är ett matföretag i Uppland som producerar kött- och charkprodukter av hög kvalitet för alla tillfällen och för alla som gillar lite bättre mat. De levererar direkt till butiker och restauranger i närområdet utan mellanhänder. Närproducerade produkter med hög kvalitet är grunden i verksamheten.

Fällmans Kött AB

Fällmans Kött är Sveriges främsta grossist på kött, vilt, fågel och chark till restauranger runt om i hela Sverige från egna gårdar och framstående producenter i hela världen. Fällmans Kött styckar och bereder kött i egna anläggningar och har kontroll över varan från uppfödning till färdig produkt. De har utöver det en egen tillverkning av korv och chark från egna recept.

Nybergs Deli

Vi är ett matälskande familjeföretag med lång historia, erfarenhet och tradition. Redan 1927 startade farfar Allan Andersson sitt första företag inom branschen. Allt sedan dess har vi satt kvalitet, säkerhet och kunnande främst och det något som återspeglas i hela vår verksamhet.

Gudruns Chark

Historian börjar med Gudrun Folmer-Hansen. En danskfödd revyaktris som startade charkuteri i Stockholm i början av förra seklet. Gudrun ville ha sina pølser och smørrebröd på ett alldeles speciellt sätt och när det inte gick att få, tog hon saken i egna händer. ”Gudruns chark- & smörrebrödsbutik” tillverkade och sålde korv, skinkor, pastejer som hon själv ville att det skulle smaka. Bara det bästa var gott nog och det gillades högt av den tidens matkonnässörer. Gudruns blev liktydigt med hög kvalitet, god smak och god service.

Grönsakshallen Sorunda

Grossist på grönsaker m.m till restauranger och storkök i Storstockholm. Sortimentet är brett och det som mot förmodan inte finns kan dei nog skaffa fram.

Årsta Kött AB

Årsta Kött styckar endast svenskt nötkött och kalvkött, dels för dess kvalitet samt att främja svenskt näringsliv.

Mårtenssons AB

Mårtenssons Partiaffär AB är verksam inom styckning av kött

Närke Kött

Konceptet är enkelt. Att alltid erbjuda svenskt, närproducerat kvalitetskött. Samtidigt läggs stort fokus på god djurhållning och låg klimatpåverkan. En övertygelse om att långsiktiga samarbeten med sina leverantörer och insyn i hela produktionsledet ger goda förutsättningar för en hållbar produktion.