Om Företaget
15893
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15893,bridge-core-2.7.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16975

Om Företaget

År 1956 grundades Jörnsveds Charkstäd av Hartvig Jörnsved som då började städa åt Slakteriförbundet i Enskede (Stockholm). Idag är tredje generationen med
och driver familjeföretaget.

 

Från vår etablering har vi erbjudit hygienteknik åt slakterier, charkuterier samt styckningsföretag, främst inom Stockholmsområdet.
Under 2000-talet har vår kundkrets utökats och innefattar idag även grönsaks-, fågel-, fisk-, dryck- samt tradingföretag.

 

Sedan starten har företagets huvudkontor legat på Slakthusområdet i Stockholm och gör så än idag. Vår verksamhet bedrivs främst i Mellansverige.
Tack vare vår långa erfarenhet, med god kvalitet och professionella medarbetare har vi goda referenser från våra kunder. Då vi är ett familjeföretag är vi måna om våra kunder och strävar alltid efter att du som kund känner att du gjort det bästa valet av hygienleverantör.

Startade
1956
Koppar kaffe per dag
75
Anställda
35